Boomverzorging & Bosbouw

Begeleidingssnoei van jonge bomen

Recobri Groentechniek kan uw jonge bomen snoeien waardoor u in de toekomst geen last krijgt van te lage, uitgescheurde en/of te zware takken of een slecht ontwikkelde kroon in de boom.

Snoeien van volwassen bomen

Het komt regelmatig voor dat er geen of te weinig onderhoud is gepleegd aan bomen, in dat geval moeten ze later gesnoeid worden en moeten er gevaarlijke takken worden weg gehaald. Een boomeigenaar is altijd verantwoordelijk voor het onderhoud van zijn boom of bomen. Wij hebben veel kennis van oude en bijzondere bomen en kunnen deze perfect onderhouden, eventueel kunnen we u helpen met subsidieaanvragen die regelmatig voor onderhoud en behoud van monumentale bomen worden verstrekt.

Snoeien van boomgaarden en fruitbomen

Het snoeien van fruitbomen is een vak apart, wij hebben de kennis in huis om fruitbomen (jong en oud) te snoeien. Fruitbomen krijgen vaak meer vruchten als de boom goed onderhouden wordt.

Vellen van bomen

Recobri Groentechniek verwijdert alle soorten bomen, zelfs op bijna onmogelijke plaatsen, wij beheersen speciale technieken om in de boom te klimmen, Door onze kennis kunnen wij bomen ook zeer precies vellen, maar het kan ook nodig zijn om bomen met een telekraan of met een hoogwerker te verwijderen. De werkzaamheden worden altijd met respect voor de omgeving en zo precies mogelijk uitgevoerd uiteraard volledig verzekerd zodat u zorgeloos kunt toekijken bij deze spectaculaire werkzaamheden

Verplanten van bomen

Groot of klein, verplanten is ook een optie. Hebt u een boom die in de weg staat, maar wilt u hem liever niet kwijt, informeer dan eens naar verplantmogelijkheden.

Onderzoek

Als boomeigenaar bent u ten alle tijden verantwoordelijk voor wat er met uw boom gebeurd, dit houd ook in dat u verantwoordelijk bent voor eventuele schades die ontstaan door vallende takken en omvallende bomen ontstaan, met alle consequenties van dien. Maar ook vele plagen en ziektes belagen onze bomen wij kunnen u adviseren over mogelijke oplossingen.

Gedegen onderzoek geeft zekerheid maar biedt u ook een bewijs voor verzekeringsmaatschappijen dat u bewust met uw boom of bomen omgaat.

Leveren van planten en bomen

Wij leveren alle planten en bomen, ook leibomen en andere vormbomen. Grote maten ,geen probleem Informeer naar onze scherpe prijzen.

Bosonderhoud

Wij verzorgen ook uw bosonderhoud. Een aantal van onze medewerkers is thuis in uw bos. Deze mensen met een bosbouw opleiding hebben verstand van onderhoud en lange termijn planningen voor boseigenaren.