Advies

Subsidies, vergunningen ed.

Recobri groentechniek kan u helpen of adviseren bij het aanvragen van vergunningen bijvoorbeeld voor het kappen van bomen.
Tevens kunnen wij u adviseren over mogelijke subsidies voor uw projecten. Weet u bijvoorbeeld dat u binnen de gemeente Apeldoorn subsidie kunt krijgen voor sedumdaken, of wanneer u de hemelwaterafvoer los koppelt van het riool.

 

Boomcontrole en rapportage.

Er is niets zo vervelend als een tak of kroon die uit uw boom valt en schade veroorzaakt aan u of uw eigendommen, of erger aan derden of hun eigendommen. Als boomeigenaar heeft u een zogenaamde zorgplicht. Daarbij kunnen wij helpen met boomcontroles. Wij kunnen de boom beoordelen op zijn gezondheid en eventuele schades. Daarbij kunnen wij ook het risico inschatten op eventuele toekomstige problemen. Dit wordt vervolgens aan u gerapporteerd. Daarmee heeft u altijd een bewijs dat u de zorg voor uw boom serieus neemt.

 

Tuinadviezen

Recobri groentechniek denkt en helpt graag mee met uw tuinontwerp, tuinrenovatie, plantkeuzes en boomkeuzes. Met altijd de gedachte eerst luisteren naar de wensen van de klant.
Het wordt uw tuin en wij geven daarvoor heldere en praktische adviezen en oplossingen.