Over ons

Over Recobri

Recobri Groentechniek is een allround groenbedrijf uit Apeldoorn.

Al bijna 30 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor alle voorkomende hovenierswerkzaamheden en boomverzorgingswerkzaamheden hoofzakelijk voor particuliere tuin- en boomeigenaren. Maar wij werken ook regelmatig voor bedrijven of gemeentes.

Tevens hebben wij ruim ervaring in het aanleggen van kunstgras voor particulieren en bedrijven.

Wij staan bekend om onze vakkundige en doelgerichte aanpak van alle groene werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk om de tuin zo te maken of te onderhouden dat u daar het hele jaar door van kunt genieten.

Wij proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. De meeste van onze onderhoudsmachines voor de tuin werken op accu’s. Dit geeft een lage milieu- en geluidsbelasting voor ons en de omgeving waarin wij werken. Alle afval soorten die vrijkomen bieden wij aan bij bedrijven die dit recyclen. Wij staan bekend om onze zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij denken graag mee met al uw eigen tuinplannen of tuinontwerpen en voorzien u daarbij van gedegen advies. Pas daarna gaan wij graag voor u aan de slag. Uw eigen hulp is daarbij altijd van harte welkom.

Door onze jarenlange ervaring en ruime vakkennis is bijna niets onmogelijk om uw groene wensen te laten uitkomen!

Hulp nodig met uw tuin?

Bel ons vandaag nog op 06-51425819

Contact